Liana-Vieira-VIVE-Advocaten-Rotterdam

Liana Vieira
advocaat in Rotterdam

Liana is haar rechtenstudie aan de Erasmus universiteit in Rotterdam gestart. Gedurende haar studie in Rotterdam heeft zij een tijd in de Verenigde Staten gewoond en gestudeerd. Na haar terugkeer in Nederland, heeft zij haar studie in Rotterdam afgerond en heeft zij haar studentenleven met een jaar verlengd door zich verder te specialiseren met haar derde master aan de Universiteit van Amsterdam.

In haar vrije tijd reist zij graag de wereld rond. Daarnaast vindt zij het belangrijk om zich maatschappelijk in te zetten. Samen met vier andere juristen/advocaten heeft zij de Kaapverdische rechtswinkel “Nos Direito” opgericht om onder andere de Kaapverdianen die de Nederlandse taal niet machtig zijn van gratis juridisch advies te voorzien.
Liana zal u op een persoonlijke, enthousiaste en doortastende wijze bijstaan. U kunt ook bij haar terecht indien u enkel Portugees, Kaapverdisch (Crioulo) of Engels spreekt. Met haar aan uw zijde wordt voor het hoogst haalbare resultaat gestreden.

Specialisaties

Liana heeft zich gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht (met name letselschaderecht) en het familierecht. Met haar ervaring en daadkrachtige aanpak wordt u ontzorgd gedurende de procedure.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) heeft Liana de volgende rechtsgebieden geregistreerd: letselschaderecht, personen- en familierecht en slachtofferrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA 10 opleidingspunten op ieder geregistreerd rechtsgebied te behalen.

Lidmaatschap

  • Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
  • Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP)
Nicole-Verweij-VIVE-Advocaten-Rotterdam

Nicole Verweij
advocaat in Rotterdam

Voordat Nicole rechten ging studeren, heeft zij de HTS afgerond en was zij werkzaam in de textielindustrie en het bedrijf van haar familie. Nicole deed haar rechtenstudie in de avonduren, naast een fulltime baan. De bachelor aan de Erasmus Universiteit en de Master Privaatrecht met het accent op arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden.

Als zij niet aan het werk is, besteedt zij graag tijd aan familie en vrienden, traint zij haar dressuurpaarden of is op een keuring of concours te vinden. Omdat zij graag wat terug wil doen, zet zij haar kennis in voor verschillende maatschappelijke doelen. Nicole is voorzitter van het Rotterdams Vrouwenfonds, jurylid dressuur en toezichthouder bij de KNHS.

Met Nicole aan uw zijde, krijgt u een vakvrouw die op doortastende, daadkrachtige wijze uw zaak en uw gelijk zal bepleiten. Nicole spreekt naast Nederlands, ook Engels en Duits.

Specialisaties

Nicole heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht, hippisch recht, contractenrecht en proces- en beslagrecht. Met ruim 15 jaar ervaring in de juridische dienstverlening, kent zij het klappen van de zweep.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) heeft Nicole de volgende rechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht, burgerlijk procesrecht, sportrecht en verbintenissenrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA 10 opleidingspunten op ieder geregistreerd rechtsgebied te behalen.

Aurora-Hamoen-VIVE-Advocaten-Rotterdam

Aurora Hamoen
juridisch medewerker

Aurora Hamoen is sinds juni 2021 werkzaam bij VIVE Advocaten. Hier is zij begonnen als stagiaire. In 2022 heeft Aurora haar HBO-rechten diploma behaald met de afstudeerrichting bedrijfsjurist. Zij is toen bij VIVE Advocaten in dienst getreden.

Meerdere rechtsgebieden wekken de interesse van Aurora. Op dit moment houdt zij zich voornamelijk bezig met aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Hierbij zet zij zich volledig in om zo het hoogst haalbare resultaat te kunnen behalen voor haar cliënten. Een uitdaging gaat zij dan ook niet uit de weg. Daarnaast is Aurora bezig om zich verder te ontwikkelen door haar juridische kennis met behulp van scholing en cursussen verder te verbreden.

Aurora vindt het belangrijk om goed contact te onderhouden met de cliënten waarbij zij open en realistisch is. Zij biedt niet alleen een luisterend oor, maar zal u helpen een oplossing te vinden. Aurora kan u te woord staan in het Nederlands en Engels.

In haar vrije tijd brengt Aurora graag tijd door met familie en vrienden om samen leuke dingen te doen. Daarnaast vindt ze het leuk om te reizen.

Amy-Cheung-VIVE-Advocaten-Rotterdam

Amy Cheung
juridisch medewerker

Amy heeft de bachelor Ondernemingsrecht afgerond aan de universiteit van Tilburg. Op dit moment volgt zij de master Rechtsgeleerdheid met een specialisatie in het familie- en jeugdrecht. Tijdens haar studie heeft zij werkervaring opgedaan door vrijwilligerswerk te verrichten bij de Rechtswinkel en Vluchtelingenwerk. Daarnaast is zij enkele jaren werkzaam geweest bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Amy houdt zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht. Zij heeft een grote passie voor het personen- en familierecht, omdat het vaak draait om zaken die er het meest toe doen in het leven, namelijk het gezin. Voor men kan het lastig zijn om juridisch advies te vragen, omdat men vaak over een hoge drempel moet stappen. Zij geven immers hun privésfeer aan een ander bloot. Met haar inlevingsvermogen probeert Amy deze drempel voor hen te verlagen. Men helpen met juridische problemen die zij eigenhandig niet kunnen oplossen, geeft dan ook een voldoening.  Amy houdt haar kennis en vaardigheden in het familierecht op peil door het volgen van cursussen en actuele jurisprudentie te bestuderen. Haar vrije tijd besteedt zij met alle plezier aan lange boswandelingen met haar hond en wil zij elke hoek van Azië ontdekken. Amy kan u te woord staan in het Nederlands, Engels en Chinees (Kantonees).

VIVE Advocaten in Rotterdam en Noord-Brabant

Op zoek naar een advocaat die verder kijkt dan het probleem en met u werkt aan een oplossing waar u echt wat aan heeft?

Liana Vieira en Nicole Verweij, advocaten in Rotterdam, ondersteunen u graag.
Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en hippisch recht.
Maar ook op andere rechtsgebieden kunt u ons raadplegen.

U wordt altijd geholpen.

Menselijke maat en maatwerk

Wij vinden dat de menselijke maat essentieel is in de advocatuur. Daarom denken wij mee met onze klanten, zijn proactief en ‘passen beter op uw winkel’. Wij leveren maatwerk. Mede daardoor krijgen wij regelmatig reacties dat wij complexe zaken tot grote tevredenheid afhandelen. Neem contact op voor meer informatie.

  • Gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden

  • Wij kijken verder dan het probleem

  • Wij streven altijd naar een oplossing

  • Groot inlevingsvermogen

  • Resultaatgericht en effectief

  • U wordt altijd geholpen

Reactie op Liana Vieira

Deze advocaat en dit advocatenbureau is echt TOP!! Ik had een hele lastige zaak waarin diversen beschuldigingen van de wederpartij waren! Ik had hoge inkomsten tijdens mijn scheiding, waarbij mevrouw Vieira mijn zaak heeft opgepakt en naar aanleiding van de inkomensverlaging van heden heeft ze ervoor gezorgd dat ik nu een reële alimentatie betaal! Ze heeft mijn zaak op een professionele wijze opgepakt en afgehandeld!!! Vieira advocatuur BEDANKT!!

Ik raad mevrouw Vieira ten zeerste aan. Zij heeft mij perfect bijgestaan in een familiekwestie. Zij was uitermate goed bereikbaar en ik heb veel aan haar adviezen, hulp en bemiddeling gehad. Ik had mij geen betere advocate kunnen wensen. Mijn dank is ook zeer groot en mede door haar zijn we tot een perfect resultaat gekomen. Zonder haar was dit mij niet gelukt. Wanneer ik weer een advocaat nodig heb, zal ik haar weer willen hebben.

Liana Vieira is een heel professionele advocate, betrouwbaar en met een groot hart. Zij heeft mij met veel geduld en professionaliteit geholpen. Alle vragen en kwesties heeft ze altijd snel beantwoord. Ik ben heel blij dat ze mijn advocate is geweest! Dank je wel Liana Vieira!

Reactie op Nicole Verweij

Wij ervaren mevr. Mr. N. Verweij als een zeer professionele, prestatiegerichte en doortastende advocaat. Door haar gedrevenheid voor het vak hebben wij in ons bedrijf na jaren eindelijk het vooruitzicht van een juiste oplossing in een vervelende langslepende rechtszaak. Adviseren, bemiddelen, onderhandelen, procederen dat zijn de taken die mr. Verweij tot nu toe voor ons heeft gedaan en wij zijn zeer tevreden. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Mevrouw Verweij is een jurist met een bijzonder goed inlevingsvermogen, helder, flexibel, professioneel en zeer deskundig. Met de hulp die ze mij gegeven heeft bij de ingewikkelde situatie waarin ik zat, heeft ze mij bijzonder aangenaam verrast!! Het resultaat is volledig zoals ik het me gewenst had.

Geweldig juridisch bijgestaan door Mr. Nicole Verweij in een complexe vastgoed/contract situatie. Nicole was alert, zeer deskundig en gedreven. Haar onderhandelingsskills zijn buitengewoon prettig en fair. Zoals ook haar persoonlijke touch en aandacht voor gevoelige zaken.