Procesrecht en beslagrecht advocaat Rotterdam2023-06-30T13:45:49+02:00

Procesrecht en beslagrecht
advocaat in Rotterdam

Wij ondersteunen u bij procedures en beslaglegging

Procesrecht en beslagrecht zijn bij uitstek gebieden waar een advocaat noodzakelijk is. U moet volgens strikte procedures en regels handelen voor voldoende resultaat. Dat is ons vak. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Procesrecht & Beslagrecht

Soms is het niet meer mogelijk om met de andere partij tot overeenstemming te komen. U moet procederen of beslag leggen. Dat kan niet zonder advocaat. Wij nemen zaken aan uit heel Nederland, niet alleen Rotterdam. En wij kunnen met spoed handelen. Neem contact op voor meer informatie.

  • Conservatoir beslag leggen

  • Beslag na vonnis leggen

  • Dagvaardingsprocedure

  • Verzoekschriftprocedure

  • Kort geding

  • Bodemprocedure

  • Hoger beroep

Procesrecht

Procesrecht is een rechtsgebied waar de meerwaarde van een advocaat extra duidelijk wordt. Het betreft de regels die gelden tijdens een procedure bij de rechtbank, het gerechtshof en de Hoge Raad. Hoe maak ik procedure aanhangig? Wat moet ik bewijzen en wat niet? Wat moet u doen als u een dagvaarding of verzoekschrift ontvangt? Het gaat hier letterlijk om het bepleiten van uw zaak voor de rechtbank of het hof en de rechter overtuigen van uw gelijk. VIVE Advocaten is gespecialiseerd in het voeren van (spoed) procedures in heel Nederland.

Neem contact op als u een stuk van een deurwaarder heeft ontvangen of als u er met de tegenpartij niet meer uitkomt, wij gaan graag voor u aan de slag.

Beslagrecht

U heeft een vonnis van de rechtbank ontvangen, maar uw tegenpartij weigert nog steeds te betalen? Of u vreest dat er goederen verduisterd zullen worden door uw tegenpartij, maar u heeft nog geen vonnis van de rechtbank. In beide gevallen kan beslag uitkomst bieden. In het laatste geval is conservatoir beslag (ook wel bewarend beslag) een oplossing, waarvoor u een advocaat met verstand van zaken nodig heeft. Bij VIVE Advocaten leggen wij regelmatig beslag en wij adviseren u graag op dit gebied.

Ga naar de bovenkant