Letselschade advocaat Rotterdam2023-07-05T07:05:08+02:00

Letselschade advocaat
in Rotterdam

Wij ondersteunen u bij letselschade

Het kan zomaar gebeurd zijn. U loopt letsel op en ondervindt daarvan nadeel. Dat kan klein zijn, maar ook groot. Van een snee in uw hand door een fout product tot een ongeval met arbeidsongeschiktheid als gevolg.

Laat u adviseren en ondersteunen, zodat u een rechtvaardige vergoeding krijgt.

Letselschade advocaat

Het kan gebeuren dat u gewond raakt door andermans toedoen. Dit kan een (auto)ongeluk zijn, maar ook een aanval door een dier of een schade door een defect product. Deze gebeurtenissen kunnen grote gevolgen voor u hebben. Uw inkomen valt bijvoorbeeld (gedeeltelijk) weg omdat u niet meer kunt werken of u moet veel medische kosten maken. Daarnaast bent u door de letselschade ook niet meer in staat om uw huishouden op peil te houden. Denkt hierbij aan de schoonmaak- en/of kluswerkzaamheden in en rondom uw woning.

Wilt u ontzorgd worden gedurende het letselschadetraject?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem contact op voor een blijvend gesprek!

  • Bedrijfsongeval

  • Verkeersongeval

  • Ongeval met een dier

  • Beroepsziekte

  • Inkomensverlies

  • Smartenvergoeding

  • Schadevergoeding

  • Verzekeraar

Schadevergoeding

Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden om uw schade vergoed te krijgen. Namens u stellen wij de andere partij (vaak een verzekeraar) aansprakelijk voor uw schade. Als de aansprakelijkheid is erkend, brengen wij zowel uw materiële als immateriële (smartenvergoeding) in kaart.

Daarbij moet bewezen worden dat de schade die u hebt geleden in direct verband staat van het schadevoorval. Bij de bewijslevering hebben wij uw hulp nodig. We gaan namelijk aan de slag met de stukken die door cliënten worden aangeleverd.

Als de bewijslevering geslaagd is, brengen wij de schade voor u in kaart en vorderen wij deze ook namens u. Uw schadevergoeding wordt rechtstreeks aan u vergoed. Wij innen geen vergoedingen namens onze cliënten.

Ga naar de bovenkant