Vieira advocatuur en mrVerweij advocatuur wordt VIVE Advocaten

Per 1 januari 2020 bundelen Liana Vieira en Nicole Verweij hun krachten en zullen zij naar buiten treden onder de naam VIVE Advocaten. Het kantoor is gespecialiseerd in arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht en de advocaten staan bij op het gebied van familierecht, letselschade, overeenkomstenrecht, hippisch recht en beslag- en executierecht. De nadruk ligt op het voeren van procedures voor zakelijke en particuliere cliënten.

mr. Liana Vieira

Liana Vieira startte haar loopbaan in de advocatuur als stagiaire-ondernemer en richtte haar kantoor Vieira Advocatuur op in Rotterdam. Binnen VIVE Advocaten houdt zij zich voornamelijk bezig met aansprakelijkheidsrecht en familierecht.

mr. Nicole Verweij

Nicole Verweij was – net als Liana – ook vanaf de eerste dag als advocaat ondernemer, met haar eigen kantoor mrVerweij Advocatuur. Zij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en hippisch recht.

VIVE Advocaten levert gespecialiseerde, moderne juridische dienstverlening, gecombineerd met een persoonlijke aanpak en is gevestigd in het hart van Rotterdam.

Heeft u vragen of wil u overleggen? Neem dan contact op met VIVE Advocaten, wij staan u graag bij!